8 afrodiziace ciudate din întreaga lume

Probleme cu libidoul? În cele ce urmează vom face o listă cu cele mai interesante și în același timp ciudate alimente care te pot ajuta în acest sens. Probabil de multe dintre ele nici nu ai auzit, dar nu-i nimic. Până la urmă la ce-i bun internetul dacă nu la propovăduirea informației?

8 afrodiziace ciudate din întreaga lume

  1. Fugu – este de fapt un pește considerat de mulți toxic. Ei bine, dacă este pregătit ca la carte, nu există nicio problemă. Carnea lui este recunoscută drept unul dintre cele mai puternice afrodiziace.
  2. Ambergris – o substanță existentă în sperma de balenă, este folosită atât în industria alimentară cât și în cea a parfumurilor. În SUA este interzisă pentru a evita eradicarea balenelor.
  3. Sângele de Cobră – deși nu există teste științifice conform cărora sângele de cobră să crească virilitatea sau dorința sexuală, în multe țări asiatice precum China și Vietnam circulă acest zvon.
  4. Supă de cuib – cuib de pasăre bineînțeles – considerată o delicatese, foarte scumpă. Acea salivă de pasăre are puternice proprietăți afrodiziace. 30 de grame costă undeva șa 100 de dolari.
  5. Musca spaniolă – secrețiile acestei muște, care este de fapt un gândăcel, sunt considerate de mulți Viagra naturală. Din păcate, pot apărea efecte adverse.
  6. Castravetele de mare – se pare că forma acestui fruct de mare inspiră la nebunii. Da, seamănă cu ceva anume :)) E suficient pentru a stârni anumite pofte.
  7. Rădăcina Maca – o rădăcină folosită pentru creșterea libidoului de mii de ani. Cercetările științifice au demonstrat faptul că ajută la creșterea numărului de spermatozoizi.
  8. Durian – un fruct destul de controversat. Unora le place, altora nu. problema cu el este că pute urât de tot. Cercetările științifice au demonstrat însă faptul că este afrodiziac.

Reply