6 obstacole în calea unei vieți sexuale perfecte

Cu toții ne dorim o viață sexuală perfectă alături de partenera noastră însă din păcate, lucrurile nu sunt atât de simple. Problema apare atunci când calitatea sexului nu se ridică la înălțimea așteptărilor, ne simțim destul de aiurea. Astfel, vom trece în revistă în cele ce urmează care sunt obstacolele ce se pun precum un zid în calea sexului bun, de calitate superioară.

6 obstacole în calea unei vieți sexuale perfecte

  1. Lipsa chefului. Nu întotdeauna avem chef de sex, poate că suntem obosiți, poate că avem o stare depresivă care ne împiedică să ne excităm, e clar că nici sexul nu va fi ok dacă nu suntem pregătiți.
  2. Ești prea generos. Atunci când ești prea generos și-i faci parteneri toate poftele sexuale o să vină un moment în care intervine plictiseala. Lipsa surprizei conduce de obicei la un sex destul de slab.
  3. Depui prea mult efort. Mulți bărbați au impresia că dacă „muncesc” mult pe peste partenerele lor, o să apară acel sex grozav pe care ele îl așteaptă. Ei bine, nu. Munca multă te ține departe de plăcere
  4. Faci sex doar în pat. Ar trebui să diversificați un pic locația unde se desfășoară acțiunea. Nu zice nimeni să mergeți să faceți sex în lift sau ceva de genul dar există locuri în natură destul de faine.
  5. Te critici prea mult. Dacă ești genul de bărbat mereu nemulțumit de performanțele sexuale, din păcate nu te vei bucura niciodată de sex. Trebuie să accepți faptul că toți avem limitări.
  6. Comunici prea puțin. Indiferent care sunt fanteziile tale sexuale, trebuie să le comunici partenerei, și ea ție. Este singurul mot prin care vă puteți excita așa cum trebuie reciproc.

Reply