5 motive surprinzătoare pentru care partenera ta nu are chef de sex

Dacă soția, iubita ta nu are chef de sex, nu te mira. Deși suntem mamifere și ne place această activitate în mod egal, există și momente în care ele nu au chef. Iată care sunt cele mai importante 5 motive pentru care te poți trezi oricând cu un refuz categoric.

5 motive surprinzătoare pentru care partenera ta nu are chef de sex

  1. Problemele financiare. Orice cuplu trece mai devreme sau mai târziu prin greutăți, multe dintre ele se leagă de situația materială. Atunci când intervin problemele financiare, femeile nu prea au chef de sex. Nu vă speriați, e ceva foarte normal. Mai așteptați câteva zile.
  2. Problemele la locul de muncă. Cred că oricărui om îi cam piere cheful de se atunci când este distras din alte părți cu probleme destul de grave, precum posibilitatea pierderii locului de muncă. Din păcate, stabilitatea joburilor în România s-a dus demult pe apa sâmbetei.
  3. Tensiunile din relație. E normal ca atunci când există certuri și tensiuni să nu mai există dorința de a face sex. La cât de scăzut este nivelul de compatibilitate în cuplu în cadrul relațiilor românești, nu e de mirare că certurile curg pe bandă rulantă. Nu e nimic special în acest caz.
  4. Gelozia și infidelitatea. De multe ori, pilonii principali ai podului rupt dintre două suflete. În momentul în care într-o relație intervine gelozia dusă la extrem sau infidelitatea, relația se rupe și automat nu mai există dorința de a face sex cu partenerul de viață.
  5. Complexele fizice. Foarte multe femei sunt complexate în legătură cu propriul corp. Nu sunt mulțumite de sâni, de fund, de kilogramele în plus așa că vor căuta să stea dezbrăcate cât mai rar. E bine să discutați această problemă cu ele și să le încurajați să înțeleagă faptul că aceste complexe nu-și au rostul.

Reply