5 lucruri surprinzătoare ce-ți pot crește libidoul

Lipsa poftei de sex ajunge să afecteze într-un anumit moment viața oricărui cuplu. Nu e nimic anormal. Ideea e că aceste momente de monotonie în care lucrurile par să nu meargă cum trebuie, pot fi depășite. De fapt, există multe lucruri ce pot readuce pofta de sex în viața de cuplu iar în cele ce urmează vom scoate în evidență câteva dintre acestea, pe cele mai comune.

5 lucruri surprinzătoare ce-ți pot crește libidoul

  1. Filmele Horror – pofta de sex poate crește din pricina adrenalinei. Filmele horror sunt recunoscute pentru faptul că reușesc să te sperie destul de tare și automat să crească nivelul de adrenalină.
  2. Exercițiile fizice – dacă nu depui suficient efort fizic regulat, e foarte probabil să ai un libidou scăzut. Activitatea fizică obligă corpul să producă mai multă energie, dar și hormoni buni precum serotonina, endorfine, dopamină, etc. Dacă pui sângele în mișcare vine și pofta de sex.
  3. Ceaiul verde – ceaiul verde este excelent pentru sănătatea ta. Te poate ajuta să slăbești dar și să-ți menții puterea de concentrare. Este de asemenea și un booster pentru libidou întrucât conține chimicale naturale care cresc nivelul de energie și de rezistență la efort.
  4. Zincul – una dintre cele mai simple metode de a crește libidoul este creșterea nivelului de zinc din organism. Acest mineral este un cunoscut afrodiziac natural capabili să crească secreția de testosteron atât la femei cât și la bărbați. Se găsesc suplimente cu zinc peste tot, în toate farmaciile.
  5. O baie relaxantă – lipsa chefului de sex vine adesea din faptul că suntem prea stresați. O baie fierbinte, relaxantă, ar putea să alunge stresul și să te facă să te simți minunat. O să fiți surprinși ce chef de sex ai atunci când ești relaxat.

Reply