4 cadouri pe care femeile și le doresc de Valentine’s Day

Cum Valentine’s Day se apropie cu pași rapizi, probabil mulți dintre voi vă întrebați ce anume să cumpărați pentru iubitele/nevestele voastre. Ei bine, nu vă speriați, o să facem în cele ce urmează o listă cu cele mai interesante cadouri pe care ele le adoră. Și nu, nu e vorba doar despre cadouri scumpe, dar veți vedea mai multe în cele ce urmează. E ceva pentru fiecare dintre dumneavoastră.

4 cadouri pe care femeile și le doresc de Valentine’s Day

  1. Lăsați-le să doarmă mai mult. Ar fi bine dacă ați putea să vă luați liber de la serviciu astfel încât să vă treziți voi la prima oră, să pregătiți copiii pentru școală apoi să îi pregătiți și ei micul dejun, pe care să i-l serviți bineînțeles la pat, cu un pahar mare de suc de portocale.
  2. Ajutați-le la treburile casnice. Lăsați-le să se relaxeze în această zi. Nu e nevoie să le cumpărați nimic important. Simplul fapt că le luați de pe umeri treburi obositoare le va face să vă se simtă iubite. Puteți spăla, face curat, șterge praful prin casă, puteți de asemenea găti, etc.
  3. Aspirator robot. Chiar dacă tehnologia modernă nu a perfecționat atât de mult aspiratoarele robot, puteți să dăruiți unul iubitei voastre. O să o scutească de o muncă nu chiar obositoare, însă care necesită destul de mult timp, zilnic. Știu că este un cadou scump dar va aduce bucurie.
  4. O scurtă călătorie. Luați-vă liber de la serviciu și mergeți alături de iubita / soția voastră într-o excursie de-o zi prin împrejurimi. E imposibil să nu găsiți ceva interesant de văzut nu neapărat în oraș dar în vecinătate. Va fi o zi relaxantă pentru ambii care vă va oferi multe amintiri faine.

Reply