3 motive să instalezi în casă tavane extensibile

Ideea de a construi case moderne a început să surâdă și românilor în ultimii 4-5 ani. Designul interior desprins parcă din revistele de arhitectură a devenit foarte mainstream, căutându-se soluții moderne chiar și pentru tavane. Există online oferte dintre cele mai diversificate pentru tavane extensibile la prețuri imbatabile de care foarte multă lume a început să ia seamă, și nu e de mirare de ce. Tavanele extensibile au multe avantaje, despre cele mai importante vom discuta imediat.

3 motive să instalezi în casă tavane extensibile

  1. Este singura variantă pentru o casă complet modernă. După cum spuneam mai sus, în trecut se moderniza totul dar nu și tavanele. Acestea rămâneau clasice, albe, fără să aducă nimic în plus pentru design. Ei bine, pentru că au apărut tavanele extensibile clasice, luminoase, modulare, acustice, printate, cu oglindă, 3D și așa mai departe, se poate merge până la capăt cu designul.
  2. Tavanele extensibile sunt rezistente la umezeală. Astfel, pot fi folosit și în cazul apartamentelor. Dacă vreun vecin face inundație, acestea vor rezista cu brio. De asemenea, tot pentru apartamente mai sunt recomandate și din pricina acusticii. Dacă ai vecini care au obiceiul să dea muzica la maxim, atunci cu siguranță vei găsi în aceste tavane extensibile o soluție minunată.
  3. Tavanele extensibile sunt foarte simplu de montat. Nu e nevoie de cine știe ce inginer la fața locului. În plus, acestea nu au nevoie de o preparare prealabil. Sunt niște plăci care se montează pur și simplu pe poziție, fără niciun glet, plasă, polistiren etc. Sunt o soluție mult mai bună decât clasicul rigips, care mai trebuie aranjat după. Cu aceste tavane extensibile economisești timp și bani.

Dintre toate cele 3 motive mai sus enumerate cel mai important mi se pare evident designul. Avem ocazia să ne creăm casa la care am visat dintotdeauna și trebuie să profităm. Nu știu dacă veți găsi astfel de soluții prin magazinele din oraș. Oricum, internetul vă stă la dispoziție cu o ofertă bogată, cu marfă de calitate și cu soluții personalizate pentru proiectele voastre.

Reply