Ai colete de trimis din Anglia în România? Iată cea mai simplă metodă

În acest moment, România mai are o țară în afara granițelor. Diaspora este compusă în mod oficial din vreo 3 milioane de români, neoficial sunt vreo 5-6 milioane. E logic de ce are loc acest exod al populației către țările mai civilizate: un trai mai bun. Cu toții ne dorim să avem ce pune pe masă nu doar de sărbători, cu toții ne dorim o mașină mai bună și o casă dacă nu chiar ca-n filme, măcar decentă, în care să nu ne călcăm pe picioare cu ceilalți membri. Salariile din străinătate sunt uneori și de 10 ori mai mari decât cele din România, bani cu care se pot îndeplini destul de multe vise.

Ei bine, cei care pleacă din România, nu o fac niciodată definitiv. Rămân acasă familii sau rude de care aceștia trebuie să aibă grijă. Majoritatea românilor plecați mai muncă în străinătate au obiceiul să trimită colete către România, pe lângă bani. Este modul prin care vor să ducă și celor din țară o bucățică de Europa: lucruri de calitate. Nu contează că-i vorba despre haine, electrocasnice sau chiar alimente, românii trimit regulat pachete în țară. Este și o modalitate de a menține o legătură fizică cu cei de-acasă, de internet și virtual suntem cu toții sătui probabil.

Anglia reprezintă una dintre țările de bază către care românii emigrează. E logic de ce, limba reprezintă un mare avantaj. E mult mai simplu să-ți găsești de muncă și să te integrezi într-o societate atunci când cunoști limba și cum în România se predă engleza din clasa a 2-a de la școală, e clară că Marea Britanie va fi una dintre cele mai fezabile destinații. În acest moment sunt vreun milion de români și prin Anglia, români care caută să trimită colete ieftin, rapid și în siguranță către România, români care caută să trimită celor dragi dacă nu o bucățică de prosperitate, măcar o bucățică de trai normal, fără așa de multe neajunsuri. E normal să fie așa.

Cea mai simplă și sigură soluție de a trimite colete către țară este oferită în acest moment de cei de la Eastlines. Discutăm despre o companie de curierat care trimite colete Anglia România door to door, la prețuri imbatabile. Procedura este mult mai simplă decât metoda clasică prin care cei din țară trebuiau să facă cumva și să ajungă printr-o stație de autocar ce făcea ruta Anglia România. Cu Eastlines, coletele sunt trimise acasă, la ușa celor dragi, fără ca ei să mai fie nevoiți să facă niciun efort suplimentar. Așadar, dacă ești un român plecat la muncă în Marea Britanie și ai de trimis colete în țară, încearcă serviciul de livrare door to door al celor de la Eastlines.

Aceste servicii apărute nu chiar peste noapte, încep să fie din ce în ce mai populare pentru că trăim într-o societate din ce în ce mai agitată, adaptată secolului vitezei. Oamenii nu mai au timp să meargă pur și simplu să aștepte autocarul de Anglia într-o stație aflată la 100 de kilometri de locuința lor, așa că e mult mai simplu să plătească un serviciu de livrare door to door precum cel oferit de Eastlines. În plus, costurile de livrare nu sunt deloc mari, ele concurează cu prețurile cerute de firmele de curierat pentru livrările în România.

Reply