S-au întors creditele cu buletinul

Creditele cu buletinul au fost plecate un pic din România pe fondul celebrei crize economice izbucnite în 2008. Pe măsură ce România și-a revenit, a început să reapară acest concept de care ne putem bucura cu toții mai ales atunci când suntem la ananghie și avem nevoie de un împrumut rapid. Un credit doar cu buletinul poți să iei acum și de la instituții nebancare precum cei de la extrasimplu.ro, credit care va avea mult mai multe avantaje față de cel luat de la bancă.

În primul rând, un credit doar cu buletinul obținut de la extrasimplu.ro o să-ți fie acordat într-un interval de timp mult mai scurt față de bancă. Formalitățile sunt mult simplificate, nu e nevoie să umbli zile întregi pe drumuri, nu este nevoie să duci un maldăr de acte. Nu ești umilit cu alte cuvinte, că toată această procedură greoaie de acordare a creditelor la bănci nu este altceva decât o bătaie de joc și o umilință la care clienții sunt supuși de cei care își umplu de fapt buzunarele. Aș asemăna procedura de acordare a creditelor bancare cu hipermarketurile care din 10 case țin doar 2 deschise în perioada sărbătorilor, umilind la cozi uriașe pe cei care le aduc profit, adică pe clienți.

În al doilea rând, un credit cu buletinul obținut de la o instituție nebancară are o durată de desfășurare destul de mică iar sumele împrumutate nu sunt mai mari de 3000 de lei de obicei. Discutăm despre niște bani nu foarte mulți care protejează într-un fel ambele părți. Instituția se asigură că e o sumă ce poate fi returnată și tu te asiguri că nu ai sume colosale de returnat. 3000 de lei pentru 30 – 45 de zile este mai mult decât suficient pentru un credit doar cu buletinul. Partea cea mai importantă este faptul că banii îți sunt acordați foarte rapid și astfel îți poți rezolva simplu și rapid problemele, fără să te rogi de nimeni să te împrumute, mai ales dacă discutăm despre această perioadă din iarnă în care mai toată lumea este cu banii pe terminate.

Reply