Vin sărbătorile. Cum să le treci cu brio alături de socrii fără să pornești Al Treilea Război Mondial

E dificil să stai în casă cu niște oameni pe care nu-i suporți și care nu te suportă. Cam asta e relația cu socrii de cele mai multe ori, nu? Ei bine, ca să treceți sărbătorile cu brio, fără circ și scandal, există câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să vă înțelegeți un pic mai bine cu socrii în această perioadă.

Vin sărbătorile. Cum să le treci cu brio alături de socrii fără să pornești Al Treilea Război Mondial

Nu te aștepta la ce-i mai rău. Atunci când pornești în aventura sărbătorilor cu barda la brâu, pus pe scandal e clar că lucrurile în acea direcție vor merge. Oamenii se mai schimbă, chiar dacă ai avut probleme cu socrii în trecut, asta nu înseamnă că e obligatoriu ca toată viața să fiți ranchiunoși.

Fă complimente sincere. Nu e nevoie să fii pupincurist ca să te pui bine cu socrii și chiar dacă în trecut ați avut ceva divergențe, sunt șanse mari ca momentele de sinceritate să ajute foarte mult. Le poți face niște complimente venite din suflet, din inimă.

Nu reacționa la insulte. E foarte important ca oricât de urât ți-ar vorbi, să nu bagi în seamă. Nu are rost să strici sărbătorile. Tu oricum ești bărbat și trebuie să fii mai rezistent.

Vorbește atunci când trebuie. Nu te băga în seamă doar ca să impresionezi. Riști să te faci de râs în cazul în care discuția te depășește. Mai bine taci decât să te bagi în vorbă ca musca-n lapte.

 

Reply