Te-a stors de bani Crăciunul? Iată cum poți finanța și Revelionul

Crăciunul este una dintre cele mai costisitoare sărbători din an și asta nu doar din cauza faptului că trebuie să avem în vedere „masa bogată”. Este o perioadă în care se cheltuie foarte mulți bani cu cadourile, bani care nu prea se mai întorc prin conturi, fiind vorba și despre o lună în care se muncește destul de puțin. Astfel, e foarte posibil ca mulți dintre noi să rămânem fără bani pentru Revelion după un Crăciun ceva mai intens și vom vedea în cele ce urmează pe unde putem scoate cămașa astfel încât să nu fim nevoiți să petrecem la cumpăna dintre ani tot acasă.

Te-a stors de bani Crăciunul? Iată cum poți finanța și Revelionul

Poți să-ți finanțezi Revelionul prin intermediul unor împrumuturi rapide. Discutăm despre un credit online pe care-l poți accesa rapid și fără să fii nevoit să stai pe la cozi. Poți face rost de sume precum 1000 de lei, 2000 de lei, sume suficiente pe care le poți restitui la primul salariu și care te pot ajuta să rezervi un Revelion la un restaurant de calitate din oraș. Formalitățile sunt foarte simple, pentru mai multe detalii, click aici. Banii îți vor fi trimiși în cont în decurs de câteva ore, exact ce-ți dorești și tu probabil. Că dacă te bate gândul să te duci să scoți bani de la bancă, mai bine îți programezi Revelionul prin martie, cam atât trebuie să aștepți pentru aprobarea unui credit la bancă.

Și despre dobânzi, nu sunt prea multe de spus. Majoritatea celor care apelează la împrumuturi rapide sunt mulțumiți de aceste dobânzi, care sunt oricum mai mici decât la bănci. E adevărat, și creditul este pe o perioadă foarte scurtă, însă e mai bine așa. Nimeni nu vrea să se mai încurce în ziua de azi cu nu știu câte zeci de rate. Eu de exemplu am avut un credit la o celebră bancă din România pe 5 ani 60 de rate, și la cum s-au purtat cu mine, am făcut rost de bani după 3 ani să-l achit în avans și să termin socoteala cu ea. Așa e când te întinzi pe perioade lungi.

Reply