Cum să fii optimist? Iată 8 lucruri pe care optimiștii le fac zilnic

E destul de dificil să fii optimist atât timp cât trăiești în România. Viața e destul de grea și de multe ori nedreaptă. Ei bine, optimiștii reușesc oarecum să „sfideze” sistemul și să aibă parte de mai multe reușite în aceste condiții dure din țara noastră așa că în cele ce urmează vom aduce în prim plan câteva lucruri pe care le fac optimiștii de obicei, astfel încât să încercați și voi.

8 lucruri pe care optimiștii le fac zilnic

  1. Merg la un job care-i pasionează. Știu că e foarte greu de găsit așa ceva în România, dar nu imposibil. Trebuie să mergi să lucrezi acolo unde te conduce pasiunea și nu vei simții niciodată că muncești.
  2. Încearcă mereu. Optimiștii nu se dau bătuți chiar dacă au parte de eșecuri. Ei încearcă până reușesc.
  3. Petrec timp cu alți optimiști. E un aspect destul de important aici pentru că starea de spirit ne-o luăm și de la cei din jur.
  4. Se implică în caritate. Caută noi metode de a face bine. Cu toții ne simțim bine atunci când facem fapte bune, nu? Caritatea, voluntariatul contează.
  5. Nu țin supărarea. Optimiștii se supără ca orice om dar nu țin supărarea în ei. Sunt oameni mai iertători.
  6. Zâmbesc mai mult. Atunci când zâmbești, tarea ta de spirit se modifică în subconștient.
  7. Au o viață sănătoasă. Optimiștii mănâncă sănătos, stau departe de vicii și automat de boli. Se duc la sală regulat și au grijă de starea lor generală de sănătate.
  8. Acordă timp relațiilor. Optimiștii sunt mereu înconjurați de oameni, de-acolo își iau energia și bucuria. Ei acordă foarte multă importanță și timp relațiilor.

 

Reply