6 semne că ești dependent de telefonul mobil

Telefoanele mobile sunt peste tot în ziua de azi. Toată lumea are un smartphone pe care-l butonează de dimineața până noaptea. Din păcate, unii butonează prea mult și asta se întâmplă din cauza faptului că devin dependenți de acest dispozitiv. Haideți să scoatem în evidență în cele ce urmează 6 semne care confirmă această dependență de smartphone. Sunt curios câți vă identificați cu ele.

6 semne că ești dependent de telefonul mobil

  1. Uiți cât este ceasul. Mai precis, deblochezi telefonul să vezi ora și uiți foarte rapid.
  2. Te ascunzi cu telefonul. Să zicem că urmează să participi la o ședință sau la un eveniment important la care nu cunoști pe nimeni sau care te face foarte nervos. Automat, te arunci în telefon și în loc să socializezi, butonezi de zor. Telefonul e un dispozitiv care nu te va scăpa de timiditate.
  3. Îl ai mereu la tine. Nu contează că te duci la pâine, să arunci gunoiul, să-ți faci nevoile la baie. Telefonul este nedezlipit de tine și te simți inconfortabil dacă cumva îl uiți acasă când pleci.
  4. Pierzi noțiunea timpului. Dacă atunci când butonezi uiți când trece timpul și te trezești de multe ori în întârziere, e clar că ești dependent de acest dispozitiv.
  5. Ai la tine încărcătorul. Nu cumva să rămâi, să întârzii pe undeva și să nu ai la tine un încărcător. E catastrofă mondială dacă cumva rămâi în timpul zilei fără baterie la telefon.
  6. Te îngrijorează „Low Battery”. Pentru cei dependenți de telefon care din păcate nu au încărcătorul la ei sau dacă-l au, nu au priză, mesajul „Low Battery” le poate provoca un stop cardiac.

Reply