Internetul – unica sursă pentru produse medicale de calitate

Zilele trecute am căutat destul de intens prin oraș un magazin din care să pot cumpăra un pat medical. Este nevoie pentru o bunică de-a mea care din păcate, nu mai are mobilitatea din tinerețe. Asta ca să fiu elegant în exprimare. Misiune imposibilă, nu există asemenea magazine în orașele mici de provincie precum Drobeta Turnu Severin. Poate sunt prin Timișoara, București, însă atunci când vine vorba despre orașele sărace, cele mai sărace din țară, lucrurile sunt dramatice.

Am găsit un pat medical pe internet, pe pagina celor de la catenapascupas.ro. Sincer să fiu, a fost ca o mană cerească atât pentru noi, pentru familie, cât și pentru bolnavă. Prețurile nu mi s-au părut deloc mari comparativ cu nivelul de calitate. Există și alte magazine pe lângă cel menționat mai sus care vă pot trimite paturi medicale dar sincer să fiu, raportul calitate-preț lasă de dorit. Atunci când ai un bolnav în casă la care ții ca la ochii din cap, investești oricât în confortul lui.

E destul de ciudat și anapoda că s-a ajuns în acest moment în această situație. Adică să ai nevoie de paturi medicale și să nu găsești în oraș. Dacă e vreo urgență nu se poate rezolva absolut nimic. Dacă stăm să ne gândim mai bine, internetul a salvat oarecum anumite nișe, anumite magazine care s-ar fi închis. Probabil că am fi fost nevoiți să mergem să cumpărăm din străinătate paturi medicale de calitate, cu făceam de fapt în anii 90 când nu exista internet, nu existau nici măcar telefoane mobile.

Vremurile au evoluat și internetul a ajuns în România ultima șansă pentru cei care doresc în general produse de calitate, nu doar paturi medicale. E simplu de înțeles că trăim într-o țară în care oamenii nu doresc calitate, pentru că această calitate costă. Mentalitatea ne joacă de multe ori feste dar cine știe, poate se va schimba modul de a gândi în viitor, pe măsură ce ne vom obișnui tot mai mult cu ideea de a cumpăra online, de a face cumpărături cu ajutorul internetului.

Reply