6 secrete pe care le poate spune zâmbetul despre tine

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului iar zâmbetul reprezintă biletul de intrare către inima celui care i se zâmbește, însă oare așa să fie? Tainele zâmbetului sunt mult mai multe, și le vom trece în revistă în cele ce urmează pe cele mai importante 6 dintre ele.

6 secrete pe care le poate spune zâmbetul despre tine

Zâmbetul trădează minciuna  – este acel zâmbet care apare pe fața celui care crede că a păcălit pe cineva. E acel rânjet parșiv pe care nu ai cum să nu-l observi.

Zâmbetul care reflectă bucuria – acel zâmbet cu gura larg deschisă care relevă atât dantura superioară cât și cea inferioară. Se mai numește zâmbetul sincer, din inimă.

Zâmbetul care ascunde adevăratele trăiri – un zâmbet poate de multe ori să mascheze emoțiile, de exemplu atunci când cineva face o prostie și începe să zâmbească, încercând să mascheze rușinea.

Zâmbetul care denotă nervozitate – zâmbetul există din pricina mușchilor feței. În momentul în care ești nervos, mușchii apasă buzele sau se contractă acea grupă de la colțul gurii.

Zâmbetul de superioritate – îl ști cu toții, este acel rânjet stupid ușor de descifrat care apare în momentul în care te întâlnești cu cineva plin de el.

Zâmbetul care denotă dorință  – se mai numește zâmbetul îndrăgostitului. Psihologii cred că cei care sunt cu adevărat îndrăgostiți simt o atracție sexuală reciprocă  iar acest lucru se vede prin zâmbet. Îți dai seama de acest lucru dacă buzele se mișcă constant în timpul zâmbetului.

Reply