De ce să apelezi la serviciile mele de content writing?

Cum mediul online se dezvoltă din ce în ce mai mult, cum tot mai multe magazine virtuale își deschid porțile, e clar că va fi nevoie de promovare online. Una dintre cele mai bune metode de promovare la nivel mondial în acest moment este optimizarea SEO și e clar că va fi la mare căutare și-n România. Ei bine, SEO fără content writing nu se poate așa că în cele ce urmează vei vedea 5 motive principale pentru care ar trebui să apelezi la servicii content writing oferite de mine. Mai întâi însă, să vedem cele 3 situații în care eu, Alex Ciocan, te pot ajuta…

Când poți apela la servicii content writing oferite de mine?

Pot să-ți ofer servicii content writing în trei situații diferite, după cum urmează:

 • Deții o companie care se ocupă cu optimizare SEO iar clienții tăi au nevoie de advertoriale
 • Dorești să publici advertoriale pe blogurile mele, pe blogurile din rețeaua mea
 • Dorești să publici articole pe blogul companiei și ai nevoie de un redactor articole online

De ce să apelezi la servicii content writing oferite de mine?

Există multe motive pentru care ar trebuie să apelezi la serviciile mele pe parte de content writing. O să fac în cele ce urmează o listă mai jos în care am să le trec pe cele mai importante dintre aceste motive, astfel încât lucrurile să fie cât mai clare. Să vedem așadar, pe scurt, cele mai importante 9 motive să apelezi la ale mele servicii content writing.

 1. Am o experiență în domeniu de aproape 3 ani. 3 ani ca redactor articole online zic, prima incursiune cu blogosfera și cu scrisul în general e de prin 2012 dacă-mi aduc bine aminte, când am pus bazele blogului amiralul.info
 2. Dețin peste 13.000 de articole scrise până acum. Cele 13.000 sunt adunate în special în ultimii 2 ani și jumătate de când scriu la un nivel profesional. Se pot număra bucată cu bucată pe blogurile din rețeaua mea.
 3. Pot să scriu despre orice. Dețin 18 bloguri pe care postez constant advertoriale. Nu am avut până acum surpriza să primesc de scris despre o temă care să mă depășească. Mă pot documenta despre absolut orice domeniu.
 4. Livrez la timp atât calitate cât și cantitate. Nu mi s-a întâmplat până acum să nu respect vreun deadline. Din contră, am încercat mereu să livrez articolele la timp ca să fac o impresie bună.
 5. Primești factură la final de lună. Vom face un contract de colaborare și-mi vei da banii la final de lună în baza unei facturi. Nu mai ai de-a face cu reținerile la sursă sau cu problemele specifice colaborării pe persoană fizică.
 6. Îți răspund la e-mail la orice oră. Spre deosebire de majoritatea celor care muncesc în online, eu am un respect deosebit pentru colaboratori și voi răspunde solicitărilor venite pe e-mail la orice oră.
 7. La final de colaborare toată lumea trebuie să fie mulțumită. Dacă articolele trebuie modificate astfel încât clientul final să fie cât mai mulțumit, le modificăm, nu-i nicio problemă. Nu fac figuri de-astea.
 8. Dacă nu ești mulțumit îți dau banii înapoi. Deși nimeni nu mi-a cerut vreodată așa ceva, pentru că nu am avut clienți care să nu fie mulțumiți de serviciile mele, eu ofer această posibilitate.
 9. Tratez cu respect fiecare client în parte, mic sau mare. Nu contează că vrei un singur articol sau că vreo 10, 20, 100, etc. Eu tratez toți clienții cu aceeași importanță și cred că așa este corect.

Acum, rămâne la aprecierea ta dacă vrei să facem o încercare. Te aștept pe vandimaginatie.ro dacă vrei să iei legătura cu mine, ai acolo un formular de contact sau un număr de telefon.

Reply