4 lucruri pe care trebuie să le știi despre sex atunci când ai trecut de 40 de ani

Crezi că viața sexuală se termină brusc atunci când ajungi la 40 de ani? Ei bine, nici vorbă, până acum abia ți-ai făcut încălzirea dacă putem spune așa. Iată la ce trebuie să te aștepți în următorii 10 ani din acest punct de vedere. Repet, vârsta aceasta nu are cum să fie un impediment pentru sex.

4 lucruri pe care trebuie să le știi despre sex atunci când ai trecut de 40 de ani

  1. O să fii nevoit să „muncești” mai mult – cu alte cuvinte, va fi nevoie de un preludiu ceva mai intens. De ce? Pentru că atât femeile cât și bărbații care trec de 40 de ani, se confruntă cu niște schimbări hormonale normale și firești. E un pic mai mult de muncă doar 😀
  2. Nivelul de erotism crește – cuplurile trecute de 40 de ani sunt cele mai tentate să încerce totul în materie de sex pentru a se simți oarecum împlinite din punct de vedere al curiozității. Statistic vorbind, cuplurile aflate la 40 de ani au parte de cel mai bun sex.
  3. Va fi mai dificil de conceput – femeile care trec de 40 de ani devin oarecum infertile, sau mai bine zis foarte greu fertile dacă putem spune așa. Dacă ai 40+ și dorești copii, trebuie să fii conștient că s-ar putea să fii nevoit să mergeți la tratamente pentru creșterea fertilității.
  4. Partida de sex ține mai mult – pe măsură ce nivelul hormonilor scade, bărbații cu vârste de peste 40 de ani se confruntă cu performanțe erectile mai mari. Ei pot încetini ritmul și se pot bucura de sex mai mult și mai intens. Același lucru se întâmplă și în cazul femeilor, care simt orgasmul mai intens.

Reply