3 semne că trebuie să insiști pentru o a doua întâlnire

Prima întâlnire decurge de multe ori stângaci din partea ambilor parteneri. Fiecare încearcă să se poarte cât mai corect, însă există și scăpări. În funcție de aceste scăpări poți să-ți dai seama dacă îți dorești cu adevărat o a doua ieșire cu ea, sau nu. Iată cele mai evidente 3 semne conform cărora, trebuie să existe o a doua întâlnire.

3 semne că trebuie să insiști pentru o a doua întâlnire

  1. Ea a fost foarte emotivă. Dacă ai de-a face cu o femeie foarte sensibilă, ești norocos. În ziua de azi femeile nu mai pun botul la orice vrăjeală, nu le mai plac florile și nu mai cred în Feți Frumoși. Dacă ai găsit totuși ceva rar, adică o femeie sensibilă și emotivă, trebuie să o mai scoți în oraș o dată. În plus, mai mult ca sigur nu a fost ea 100% la întâlnirea precedentă din cauza emoțiilor.
  2. Ai dubii. Faptul că nu ai reușit să-ți formezi o opinie despre ea foarte clară la o primă întâlnire te pune pe gânduri. Ei bine, trebuie să clarifici lucrurile și o poți face foarte simplu la o a doua întâlnire. Atât timp cât au existat lucruri care ți-au plăcut la ea, trebuie să mai petreci timp în compania ei.
  3. Subiectele abordate în conversație. Dacă subiectele asupra cărora ați conversat la prima întâlnire au adus o stare de bine amândurora, dacă discuțiile au mers într-o direcție firească și normală fără ca vreunul să se simtă stânjenit, e clar că trebuie să o mai vezi și a doua oară. Sunt șanse mari să fi dat peste o femeie care gândește la tine și cu care ai multe pasiuni comune.

Reply