3 mituri despre sexul + 50 de ani pe care trebuie să încetezi să le mai iei în serios

Sexul este important și după 40 de ani, și după 50 de ani. Din păcate, există câteva mituri pe internet legate de activitatea sexuală a celor care au depășit vârsta de 50 de ani care nu sunt tocmai precise, corecte. Iată care sunt cel mai importante 3 mituri pe care NU trebuie să le crezi.

3 mituri despre sexul + 50 de ani pe care trebuie să încetezi să le mai iei în serios

  1. După 50 de ani, oamenii nu mai sunt așa de interesați de sex. Total fals. Problema este că după o anumită vârstă, sexul aduce un grad de satisfacție direct proporțional cu calitatea relației de căsnicie. Potrivit unui studiu al National Council on Aging, 74% dintre bărbați și 60% dintre femeile trecute de 60 de ani se declară mai încântați de viața sexuală pe care o au acum comparativ cu cea de la 40 de ani. Așadar, Myth Busted.
  2. Pe măsură ce îmbătrânește, bărbatul nu mai are erecție. Nu vârsta este cauza disfuncției erectile, ci diminuarea cantității de hormoni. Odată cu vârsta, bărbații au nevoie de mai multă stimulare fizică pentru a fi excitați, iar erecția nu e la fel de fermă ca-n tinerețe. De exemplu, un tânăr de 25 de ani poate avea o a doua erecție la 15 minute după primul act sexual, în timp ce un bărbat trecut de 50 de ani are nevoie de câteva ore. Myth Busted.
  3. Femeile nu mai au orgasm odată trecute de 50 de ani. Total fals, din contră, pe măsură ce îmbătrânesc, femeile simt mai multă plăcere și mai intens, în special după menopauză. Evident că și orgasmul este mai intens.

Reply