Care este cea mai populară zi din lume pentru cererile în căsătorie?

Desigur, nu vei cere în căsătorie iubita în funcție de cea mai populară zi din lume în care se pune întrebarea supremă „Vrei să fii soția mea?”, însă este un aspect destul de interesant despre care vom discuta în cele ce urmează. Sunt statistici interesante zic.

Ei bine, decembrie nu este doar luna din an cea mai aglomerată din punct de vedere al cererilor în căsătorie, dar cele mai numeroase cereri apar în jurul datei de 19 decembrie. Anul acesta, 100.000 de oameni vor cere în căsătorie în sezonul de Crăciun, potrivit Bridebook.co.uk.

După ce au examinat datele lunare legate de căsătoriile din anul precedent, cei de la Bridebook prezic pentru 2017 data de 23 decembrie (sâmbătă) și data de 24 decembrie (duminică) drept zilele cu cele mai numeroase cereri în căsătorie din lume.

„Din punct de vedere istoric, weekend-ul Crăciunului a fost dintotdeauna perioada în care foarte multă lume dorește să pună întrebarea cea mare” spune un purtător de cuvânt Bridebook pentru Harper’s Bazaar. De ce? Păi cred că e simplu, e perioada în care prietenii și familia oricum se reunesc.

Sunt curios, există printre cititori persoane care au cerut sau care au fost cerute în căsătorie în săptămâna Crăciunului?

Reply