Poziția în care dormi cu partenera poate să spună multe lucruri despre relația în sine

Deși multă lume nu ar crede, poziția în care dormi alături de partenera ta poate să spună multe lucruri despre tine, despre voi, despre relația în sine. Haideți să trecem și noi în evidență cele mai frecvente poziții de dormit în pat și mai ales ce spun ele despre cupluri.

Poziția în care dormi cu partenera poate să spună multe lucruri despre relația în sine

Spate în spate la distanță

Deși spațiul dintre voi nu pare ceva foarte romantic, un studiu a relevat faptul că aceasta este de departe cea mai uzuală poziție de dormit. De ce? Pentru că este foarte practică. 27% dintre cuplurile care au participat la studiu au confirmat faptul că aceasta este poziția lor primară pentru dormit și transmite faptul că relația este una destul de stabilă. Există atât apropiere cât și independență.

Spate în spate apropiați

Semnele dragostei nu stau întotdeauna în gesturi grandioase. Sunt de obicei gesturi simple precum atingerile din pat în timpul somnului. Sunt gesturi de tandrețe destul de populare și des întâlnite pe care multă lume le trece cu vederea. Această poziție spune faptul că ambii parteneri se simt relaxați și sunt mulțumiți unul de celălalt, un lucru des întâlnit într-un cuplu.

Jumătate peste parteneră

Atunci când vine vorba despre poziții de dormit în cuplu, aceasta este una dintre clasice. 18% dintre cupluri spun că adorm în această poziție care denotă protecție. Femeile întotdeauna simt nevoia să fie protejate așa că această poziție mai mult ca sigur ajută în relația de cuplu. Pe lângă protecție, ea mai inspiră și încredere, reușind să scoată în evidență maturitate.

Reply