Cum să ajungi mai simplu la avion dacă ești din Tecuci

Să zbori cu avionul în ziua de azi nu mai e o așa de mare aventură. Biletele s-au ieftinit, durata de așteptare s-a micșorat chiar și în ideea în care controalele sunt mult mai stricte din pricina amenințării teroriste. Problema cea mai mare care apare în ziua de azi se leagă de lipsa aeroporturilor. Nu s-a mai construit niciunul în ultimii 30 de ani iar oamenii vor să zboare tot mai mult. E destul de dificilă ruta Tecuci București Otopeni de exemplu dacă locuiești în Tecuci și vrei să ajungi la aeroport. Trebuie să faci multe schimbări ale mijloacelor de transport. Schimbi taxi, trenuri sau autobuze pentru a ajunge în capitală și de acolo iar aventuri cu taxiuri și așa mai departe.

Una dintre soluțiile cele mai bune, cele mai rapide și nu în ultimul rând cele mai ieftine, reprezintă serviciile de transfer aeroport. De exemplu, există companii care au microbuze în orașe precum Tecuci și care oferă transport către Otopeni direct, te urci pur și simplu într-un microbuz care le lasă la poarta aeroportului cum s-ar spune. E mult mai simplu decât să te chinui cu 7 mijloace de transport, fiecare cu prețul lui, fiecare cu obiceiurile și cu rutele lui. Trăim niște vremuri destul de tehnologizate și ar trebui ca societatea să mai rezolve din aceste probleme legate de transport care chiar supără. Faptul că în ultimii ani au apărut aceste companii care oferă servicii de transfer aeroport nu poate decât să ne bucure și să ne dea speranța că vom intra cândva și în normalitate.

În străinătate există de mult timp asemenea servicii, acolo s-a ajuns să se transporte către aeroport chiar și cu trenul, rută fixă. Oamenii au observat oportunitatea din spatele unor căi de acces aflate la distanță mare de aeroport și le-au exploatat la maxim. Începe și România să se alinieze cât de cât, chiar dacă la noi nu se mai construiesc deloc aeroporturi. Măcar apar firme care oferă transport către Otopeni din provincie, cursă directă ce te scutește de multă bătaie de cap.

Reply