Cine vrea mai mult sex într-o relație? Bărbatul sau femeia?

Miturile legate de sex trebuie să dispară. De exemplu, unul dintre ele se referă la faptul că pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de satisfăcut din punct de vedere sexual.

Dar nu despre acest mit vom discuta astăzi. Cercetătorii conduși de Voucher Codes Pro au descoperit faptul că 59% dintre femei doresc sex mai mult decât partenerii lor, asta așa, ca să terminăm și cu mitul conform căruia bărbații sunt singurii disperați după sex.

Studiul arată faptul că doar 41% dintre bărbați doresc sex mai mult decât în cadrul unei relații. La acest studiu au participat 2383 oameni din Marea Britanie, cu vârsta împlinită de 18 ani bineînțeles, și a mai scos la iveală faptul că 21% dintre cupluri s-au mai certat din cauza relațiilor avute de parteneri în trecut. Alte două lucruri interesante descoperite prin intermediul acestui studiu: 32% dintre participanți s-au plâns de faptul că partenerul/partenera este leneș/leneșă în timpul actului sexual în timp ce 34% dintre cupluri duc lipsă de „aventură”.

Reply