Dăruiește-i un trandafir la fel de nemuritor precum dragostea ta

Constat cu stupoare faptul că în ultimii ani, tot mai puțin domni își mai aduc aminte de eleganță, de stil, de ideea de a fi un gentleman. Foarte putini mai sunt bărbații care dăruiesc flori și cred că peste vreo 10 ani vom avea de-a face cu un obicei aflat în prag de extincție dacă nu se face ceva. Ce ar putea să se facă în acest sens? Păi de exemplu, bărbații care vor să fie niște domni, să intre această florărie online Maison D’or și să comande un trandafir nemuritor.

Trandafir nemuritor? Da. Există așa ceva. Discutăm despre niște plante naturale, tratate astfel încât să nu se ofilească niciodată. Pe lângă faptul că o să reușiți să surprindeți iubita sau soția cu o floare pe care cu siguranță nu a mai primit-o niciodată de la nimeni, o să fie și o aluzie destul de interesantă la propriile sentimente. Cu toții ne dorim acea iubire nemuritoare, care să ne țină fericiți până la adânci bătrâneți iar o florărie online ne poate ajuta în acest sens. Fericirea și dragostea veșnică se construiește. Pas cu pas. E ceva către care lumea tinde și la care se poate ajunge dacă există suflet.

Mulți dintre voi poate o să spuneți că o floare nu mai înseamnă atât de mult în contextul actual al societății, că nu are rost să dai banii pe ea chiar dacă ține pentru totdeauna, că femeile oricum nu le apreciază și așa mai departe. Din punctul meu de vedere, dacă femeile au ajuns ca în ziua de azi să nu mai aprecieze o comandă flori online atât de specială, se întâmplă din cauza faptului că nu au primit suficient de des astfel de cadouri. Dacă bărbații ar fi dăruit suficient de des flori, astăzi nu ar fi existat femei care să spună că pentru ele aceste frumuseți nu sunt importante.

Lucrurile se pot schimba, femeile au nevoie de atenție și de mărturisirea dragostei, mărturisire care se poate face și cu flori online. Un trandafir nemuritor te poate transforma pe tine într-un gentleman și pe ea într-o doamnă care în unele cazuri, va învăța să aprecieze din nou florile.

Reply