3 sfaturi pentru cei care vor să dăruiască niște cadouri cu adevărat importante pentru cei dragi

Pentru că se apropie perioada sărbătorilor de iarnă și implicit cea a cadourilor, am zis să facem un articol în care să discutăm puțin despre cum trebuie să alegi cadourile pentru persoanele importante din viața ta astfel încât să dăruiești ceva cu adevărat mișto.

3 sfaturi pentru cei care vor să dăruiască niște cadouri cu adevărat importante pentru cei dragi

  1. Ascultă cu atenție – cu câteva săptămâni înainte de Crăciun fii numai ochi și urechi. Deși ție ți se pare că un ceas de 200 de euro va fi un cadou cu adevărat important pentru iubita ta, poate ea își dorește altceva în acel moment chiar dacă adoră ceasurile. Ascultă cu atenție ce-și doresc persoanele din jur astfel încât să reușești să dăruiești lucruri pe care oamenii și le doresc cu adevărat.
  2. Mărimea nu contează – mare atenție la acest aspect. Cadourile care surprind cel mai mult, cele mai utile nu sunt cele mai scumpe. Nu trebuie să-i cumperi iubitei tale un TV ultimul răcnet pe care să cheltui 4000 de lei. Fii atent la necesitățile ei pentru că e posibil să se bucure mai mult dacă-i cumperi un TV de 40 de cm, nu de 150 cm pe care să-l pună în bucătărie unde are nevoie de el.
  3. Cardul CADOU – ia în calcul și cardurile cadou dacă vrei să dăruiești ceva important unei persoane pe care nu o cunoști atât de bine. Află care este magazinul din care face cumpărături cel mai des, indiferent de natura acestora și oferă-i posibilitatea să-și cumpere ce vrea de acolo. Nu e frumos să dăruiești bani, cu toate că în România se practică la greu chestia asta.

Reply