La cine apelezi atunci când ai nevoie de relocări internaționale?

Relocările internaționale sunt practic niște mutări de sedii/puncte de lucru pentru companii. Foarte mulți români activează cu firme prin străinătate. Au reușit să-și înființeze sedii în Germania, Franța, puncte de lucru în orașe precum Berlin sau Frankfurt și de multe ori, aceste sedii sau puncte de lucru necesită mutare. Mereu apare o ofertă mai bună de luat în calcul atunci când vine vorba despre chirie, mereu apar oportunități de creștere a afacerii dacă sediul se mută în altă zonă în care serviciile prestate au mult mai multă căutare.

În regulă, dar la cine apelezi dacă ai nevoie de o asemenea operațiune și în ce constă mai exact relocarea internațională? Există companii românești precum www.moveout.ro care-ți pun la dispoziție asemenea servicii la prețuri românești bineînțeles. Străinii au alt concept în ceea ce privește prețul unui serviciu prestat, adaptat oarecum la puterea de cumpărare, așa că ea mai bună idee rămâne tot o firmă românească ce activează sau prestează servicii internaționale.

Ce înseamnă efectiv relocarea și ce presupune operațiunea? Ei bine, este ca și cum te-ai muta tu într-o casă nouă. Așa cum tu ai nevoie de oameni care să care mobila, care să o împacheteze, care să o transporte cu mașina la noua locație, care să o asambleze înapoi, așa și companiile au nevoie de servicii similare pentru a transporta tot ce ține de mobilier de birou și/sau echipamente industriale. De exemplu, se pot reloca fabrici cum se gândește Dacia să mute fabrica de la noi în Algeria.

De asemenea, este recomandat ca aceste relocări internaționale să se facă cu o firmă de specialitate din pricina asigurărilor. Atunci când transporți echipamente scumpe, importante pentru afacerea ta, trebuie să le lași în seama unor profesioniști care-ți vor asigura absolut tot pe ce pun mâna. Există asigurări speciale care se încheie în cazul acestor relocări astfel încât clientul să aibă siguranța că nu se întâmplă absolut nimic cu echipamentele lui. Același lucru se întâmplă și cu mobila.

Relocările internaționale au multe avantaje atunci când sunt făcute prin intermediul firmelor de specialitate iar asigurarea este doar unul dintre ele.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale contractelor încheiate cu firme specializate în relocări internaționale se leagă bineînțeles de mașinile cu care se efectuează transportul. Posibilitatea de a avea la dispoziție mașină suficient de mare atunci când vrei să muți sediul firmei în străinătate, este aur curat pentru că scapi de foarte multe bătăi de cap precum transporturi multiple cu mașini destul de costisitoare. Un expert evaluează volumul obiectelor ce trebuie transportate în cadrul firmelor de profil și are grijă să vină cu o mașină care să creeze avantaje, nu dezavantaje.

Rămâne la alegerea voastră dacă vreți să vă mutați singuri sediul firmei, dacă vreți să apelați la serviciile companiilor deja aflate în străinătate sau dacă vreți să apelați la cei de la moveout.ro, o companie românească specializată în mutări naționale și internaționale, persoane fizice sau juridice. Părerea mea este că cel mai bine te înțelegi cu românii atunci când ai nevoie de ceva în străinătate și nu zic asta doar din cauza prețurilor mai mici, ci și din cauza faptului că se ridică la același standard de calitate atunci când prestează un serviciu ca și străinii, nu este absolut nicio diferență.

Reply