6 sfaturi pentru creșterea poftei de sex

Vrei o viață sexuală cât mai activă? Uneori, cheful nu prea mai vine și pricinile sunt multiple. Nu vom discuta în acest articol despre cauzele lipsei poftei de sex, însă vom vedea cum putem drege busuiocul, cum putem reînvia oarecum această văpaie, această dorință pentru cel de lângă. Iată așadar cele mai interesante 6 sfaturi pentru creșterea poftei de sex.

6 sfaturi pentru creșterea poftei de sex

  1. Renunțarea la fumat – nicotina este responsabilă pentru blocarea vaselor de sânge din organism, inimă, inclusiv din penis. Pentru o viață sexuală mai activă, renunțați la fumat.
  2. Verifică medicația – peste 200 de medicamente folosite în tratarea unor boli destul de simple cauzează disfuncții erectile sau diminuează apetitul sexual. Citește prospectele și înlocuiește-le pe unele dintre ele dacă este cazul. Mai mult ca sigur găsești corespondent.
  3. 3 Planifică o ieșire – să fie în natură. E bine să mai mergi în vacanță din când în când alături de iubita ta. Peisajele noi pot crește libidoul, mai ales atunci când organismul se relaxează și scapă de stres.
  4. Gătește paste – sosul pesto conține muguri de pin, o sursă importantă de arginină, precursorul oxidului nitric, ingredientul principal în medicamente precum Viagra.
  5. Masajul – masajul reușește să relaxeze organismul și să te facă să te simți oarecum excitat. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui în organism, inclusiv în organele sexuale. Dacă masajul normal se transformă într-unul erotic, mai mult ca sigur pofta de sex va veni instant.
  6. Alcoolul – nu trebuie să consumi niciodată mai mult de un pahar, maxim două. Cheful de sex vine de la o cantitate mică de alcool dar se duce pe apa sâmbetei după mai multe pahare. Un mic ajutor acolo este binevenit pentru aprinderea flăcării pasiunii.

Reply