4 semne că ea NU este sufletul tău pereche

Orice bărbat ajunge la un moment dat să-și dorească o femeie cu care să întemeieze o familie. Suntem noi mai „jucători” în tinerețe, dar vine un moment în care simțim nevoia să punem punct acestui caracter și să ne alegem femeia cu care să împărțim totul, la bine și la rău.

Din păcate, dacă ai gânduri de căsătorie trebuie să fii foarte atent pe cine iei, trebuie neapărat să fie sufletul tău pereche. Iată cele mai importante 4 semne că ea, femeia pe care o placi și cu care ai de gând să întemeiezi o familie în viitorul apropiat NU ESTE sufletul tău pereche…

4 semne că ea nu este sufletul tău pereche

  1. Nu trageți către o țintă comună – nu discutăm aici despre neînțelegeri minore precum locația pentru următorul concediu sau decorarea dormitorului, ci despre lucruri cu adevărat importante precum stabilirea într-un anumit oraș/țară, aducerea pe lume a unui copil, etc.
  2. Petrece foarte mult timp cu tehnologia – atunci când ieși în oraș cu o femeie și ea butonează pe telefon mai mult decât vorbește cu tine, clar nu este sufletul tău pereche, indiferent de cât timp vă cunoașteți sau ieșiți împreună. Poate ca relație normală e ok, dar nu mai mult.
  3. Nu te consolează atunci când ești supărat – un aspect foarte important într-o relație cinstită și onestă este afecțiunea. Îți dai seama că cineva nu ține la tine cu adevărat atunci când ai o problemă și nu ești consolat, nu primești afecțiunea care să te facă să treci peste, nu primești dragoste.
  4. Ai prins-o cu minciuna repetat – nicio relație de lungă durată nu poate exista dacă cineva minte, și minte repetat. Dacă ți-ai prins partenera de viață cu minciuna mai mult decât o singură dată, cu siguranță nu este sufletul tău pereche iar o căsnicie alături de ea se va finaliza cu un divorț.

Reply