Te gândești să rupi relația? Ia în considerare următoarele întrebări

O relație care nu merge clar nu este dorită de nimeni, însă înainte să iei decizia de despărțire, înainte să rupi relația permanent, ia în calcul următoarele întrebări. E posibil să faci o greșeală…

Ai mai multe avantaje sau dezavantaje? Știu că este o întrebare dificilă, poate cea mai dificilă dintre toate, însă trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce faci. Dacă o să ai mai multe dezavantaje decât avantaje, poate că nu este momentul prielnic să pui punct relației.

Există sau nu mai multă durere decât armonie? Deși multe femei au defecte destul de supărătoare sau enervante, gândește-te bine dacă e ok să rupi relația doar din caua acestora. Dacă momentele grele sunt mai puține decât cele pline de armonie și fericire, clar ești pe punctul de a face o greșeală.

Există interese și pasiuni comune? Discutam în articolele trecute despre lipsa compatibilității din relațiile tinerilor moderni, relații bazate mai mult pe atracție. Atracția este de scurtă durată și dacă la mijloc nu există pasiuni/interese comune, e mai bine să rupi relația, nu va funcționa niciodată.

Sunt copii la mijloc? Poate una dintre cele mai serioase întrebări pe care trebuie să ți le pui. Atunci când există copii la mijloc, un divorț le va schimba viața pentru totdeauna, mai ales dacă au o vârstă foarte fragedă la care simt nevoia ambilor părinți.

Am încercat amândoi să reparăm situația? Dacă doar unul dintre parteneri încearcă să repare relația și să o salveze, e clar că lucrurile nu se vor schimba niciodată și că e mai bine să pui punct. Dacă ajungi să te lupți cu morile de vânt nu vei avea niciodată câștig de cauză. Din păcate.

Reply