Te duci la prima întâlnire? Iată 3 lucruri care atrag atenția femeilor într-un sens negativ

Toți bărbații au emoții atunci când vine vorba despre prima întâlnire, oricât s-ar da ei gongoi sau zmei sau cocoși. Dacă vrei să treci acest „test” cu brio, trebuie să fii un pic atent la câteva detalii esențiale, detalii care sar în ochii femeilor imediat. Dacă vrei să n-o dai în bară din prima, trebuie să știi că femeile urăsc următoarele:

  • Minciuna… Bine, asta nu cred că e ceva ieșit din comun, nimănui nu-i place să fie mințit. Ideea e că dacă o femeie te va prinde cu minciuna indiferent în ce sens chiar de la prima întâlnire, trebuie să știi că sunt slabe șanse să o mai vezi vreodată. Femeile vor să fie respectate și apreciate, nu mințite și înșelate.
  • Locul de muncă… Dacă ești șomer și ai de gând să îți cauți iubită, mai gândește-te. Femeilor nu le plac bărbații care nu muncesc și asta nu pentru că ar așteaptă ca ei să aibă bani de cadouri sau să le întrețină, însă nu se simt atrase de oameni care nu pun umărul la treabă în viață. Ele vor oameni de încredere alături cu care să-și facă planuri de viitor.
  • Lipsa de ambiție… Se mai poate numi și lipsa de chef pentru diverse operațiuni precum făcutul curățeniei, călcatul cămășilor, etc. Un bărbat trebuie să fie ambițios și să pună mâna în viață să facă lucruri de unul singur. Femeilor nu le plac oamenii care nu se țin de cuvânt atunci când promit ceva, dacă nu ai ambiție cu siguranță în această categorie te încadrezi.

Reply