Avantajele sexului de dimineață

Trezitul cu noaptea-n cap e moarte curată pentru unii dintre noi. Chiar nu putem să ne obișnuim cu orele matinale. Ei bine, există un motiv pentru care ar trebui totuși să pui alarma să sune la 7:30, motiv despre care vom discuta în cele ce urmează. cu siguranță vei avea o viață mai fericită.

Cercetătorii de la Forza Supplements, o companie care activează în sfera sănătății și fitness a monitorizat ritmul cicardian a 1000 de persoane, care au fost rugate să înregistreze timpul cât fac diverse activități precum fitness, atunci când mănâncă sau când fac sex. Majoritatea persoanelor au raportat că sexul la 7:30 dimineața a redus nivelul de stres pe restul zilei. Și cum nivelul testosteronului atinge cote maxime dimineața, cheful de sex este pe măsură.

„Chiar dacă persoanele nu sunt identice, aceasta este ora cea mai potrivită pentru sex și implicit pentru o viață mai fericită. Dacă îți vei schimba rutina și vei începe să te trezești la 7 AM, vei vedea că vei reuși să scazi și în greutate, vei crește masa musculară , vei da un randament mai bun la locul de muncă și vei fi un iubit mai bun în pat” spune Lee Smith, director al Forza Supplements.

Acum, rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să încercați sau nu.

Reply