Vrei șanse mai mari în online dating? Iată ce cuvinte trebuie să conțină descrierea profilului

În ziua de azi, tot mai mulți oameni reușesc să-și găsească jumătatea online. De fapt, 15% dintre adulții americani cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani folosesc site-urile de matrimoniale sau aplicațiile mobile. Ei bine, dar dacă foarte multă lume folosește social media și internetul în general pentru a-și căuta jumătatea, cum faci să ieși în evidență? În primul rând, pozele contează foarte mult. Ele sunt primele care ies în evidență, înainte ca persoana care-ți accesează profilul să vadă cum te cheamă.  Apoi, potrivit unui studiu recent venit din partea unui site de matrimoniale (eHarmony) dacă vei folosi anumite cuvinte la descrierea profilului ai succesul aproape garantat.

Datele provenite dintr-un sondaj de opinie la care au participat 12.000 de oameni înregistrați pe eHarmony au fost analizate și s-au căutat acele cuvinte din descrierea profilurilor care atrag atenția mai tare și care asigură într-un fel o primă întâlnire. De exemplu, cuvântul „ambițioasă” aflat în descrierea unei femei, face ca 48% dintre bărbații care ajung la acel profil să interacționeze. Cuvântul „perceptivă” este pe locul 2, cele care-l folosesc la descrierea profilurilor au cu 46% șanse mai mari de interacțiune. Cuvinte precum „dulce” (33%), „muncitoare” (32%) și „gânditoare” (28%) de asemenea reușesc să stârnească interesul.

Cât despre bărbați? Cei care au grijă să pună în descrierea de la profil „în formă” au cu 96% mai multe șanse de a atrage atenția  femeilor. De asemenea, acestea preferă profilurile în care mai găsesc „perceptiv” (51%), „spontan” (45%) și „optimist” (39%)…

Reply