Care sunt cele mai mari avantaje ale unui apartament nou?

Programul Prima Casă este un real succes, a reușit într-un fel să pună pe linia de plutire piața imobiliară căzută parcă într-o gaură neagră după anul 2008. E  bine că tinerii se gândesc la viitor și că sunt dispuși să-și cumpere un apartament, însă nu înțeleg de ce încă se mai optează pentru apartamentele vechi construite pe vremea lui Ceaușescu? Dacă tinerii tot vor să cumpere, de ce nu cumpără apartamente de 2 camere în ansamblul rezidențial NUSCOCITTA?

Sunt de părere că apartamentele nou construite au foarte multe avantaje iar pe câteva dintre ele, cele mai importante, le vom trece și noi în evidență în cele ce urmează.

Care sunt cele mai mari avantaje ale unui apartament nou?

  1. Clădirile sunt mult mai sigure. Nici nu vreau să mă gândesc ce va fi în București în momentul în care se va repeta cutremurul din 77. Blocurile care au rezistat atunci sunt sigur că nu vor mai rezista încă o dată. Clădirile noi însă, cele care se construiesc acum au la bază tehnici și tehnologii noi, mult mai avansate care aduc mult mai multă rezistență față de blocurile lui Ceaușescu.
  2. Nu mai ești nevoit să-l renovezi. Cel mai enervant lucru pe care trebuie să-l iei în calcul atunci când cumperi un apartament vechi este renovarea. De ce enervant? Pentru că vei fi nevoit să cheltui mii de euro ca să-l modernizezi și vei avea de-a face bineînțeles cu acei meseriași de mântuială.
  3. La un moment dat vor fi în centrul capitalei. Bucureștiul se dezvoltă din ce în ce mai mult către periferie. Astfel, apartamente cu 2 camere cumpărate astăzi mai prin margine vor deveni amplasate în centru. Așa se întâmplă peste tot în lume unde există evoluție.
  4. Prețurile sunt mai mici și suprafețele mai mari. Fiind amplasate mai la periferie, e clar că prețurile vor fi mai mici. Cât despre suprafață, apartamentele noi sunt mult mai spațioase. Nimeni nu prea mai agreează acele încăperi foarte mici în care s-a crescut pe vremea lui Ceaușescu.

Reply