E posibil ca un duș să ucidă pofta de sex

Există multe lucruri pe care cercetătorii le-au publicat referitor la lucrurile pe care ar trebui sau nu ar trebui să le faci la prima întâlnire. Ei bine, unul dintre cele mai interesante studii spune că nu trebuie să faci nici duș înainte de următoarea întâlnire. Există 3 motive principale care explică ideea.

3 motive pentru care nu ar trebui să faci duș dacă te duci la întâlnire

  1. Oricum faci duș prea des. Pielea noastră conține niște uleiuri naturale care o ajută să rămână hidratată. Dacă faci baie prea des, o să reușești să-ți cauzezi probleme.
  2. Cosmeticele scad pofta de sex. Există foarte multe chimicale în special în produsele antibacteriene răspunzătoare pentru scăderea nivelului hormonilor sexuali. Triclosanul este unul dintre aceste chimicale. Din cauza lui, scade nivelul testosteronului și estrogenului. Dacă scad hormonii sexuali e clar că nici poftă de sex nu va fi cine știe ce…
  3. Mirosul natural e parte componentă a atracției sexuale. Un studiu publicat în revista Frontiers în Psychology a scos la iveală faptul că atracția sexuală este influențată de mulți factori, în special de mirosul natural al corpului. „Mirosul nostru natural este reprezentarea sistemului imunitar iar femeile își folosesc nasul pentru a-și alege corect partenerul, din punct de vedere biologic astfel încât să existe atât fertilitate maximă cât și copii sănătoși” spune Rachel Herz PhD.

Reply