De unde poți cumpăra cei mai frumoși trandafiri pentru iubita ta?

Dacă îți place să dăruiești flori, stai liniștit, nu ești bolnav, nu ai călătorit în timp cu 100 de ani, nu ești demodat. Ești doar un gentleman. Femeile importante din viața ta merită atenție, merită un buchet mare cu trandafiri din când în când, măcar atunci când există momente speciale ce trebuie sărbătorite. Cred că trandafirii sunt de departe cele mai frumoase flori pentru bărbații adevărați care nu se sfiesc să mai transmită încă emoție și care nu ezită să dorească să emoționeze. De unde poți cumpăra cei mai frumoși trandafiri pentru iubita ta, cu care să o faci să se simtă mai mult decât specială? Cu siguranță o să găsești cei mai frumoși trandafiri pe floria.ro.

Și să știți că aprecierea nu este singurul sentiment desprins în cadrul unui gest care include dăruirea florilor. Ce mesaje transmit trandafirii?  După părerea mea ei sunt cea mai bună dovadă pentru emoție, pentru sentiment, pentru iubire. Trandafirii sunt propovăduitori ai duioșeniei sentimentală, al gingășiei feminine care trebuie sărbătorită de fiecare dată când avem ocazia. Mulți dintre noi am observat că femeile moderne au devenit așa, oarecum mai dure, mai intransigente, nu zâmbesc, nu râd, sunt oarecum niște fotomodele super serioase care nu schițează niciun gest pe podiumurile de defilare. Ele au ajuns așa pentru că gesturile care le aduc aminte de feminitate sunt atât de rare.

Dăruirea florilor este unul dintre aceste gesturi pe care ar trebui să le facem mult, mult mai des. Simt că ne scapă printre degete un caracter feminin pe care o să ajungem să-l căutăm la un moment dat cu lumânarea aprinsă. Atunci când o să constatăm că ne-am căsătorit cu femeia de piatră, o să fie deja prea târziu. Societatea are nevoie de o revigorare, are nevoie de sentiment și sunt convins că un buchet de trandafiri poate să readucă această feminitate în prim plan. Voi ce părere aveți? Sunteți dispuși să mergeți la iubitele voastre cu un buchet de trandafiri și să le spuneți în 15 – 20 de secunde cât de mult înseamnă ele pentru voi? Vă spun că dacă veți face asta veți vedea fericirea în ochii lor.

Reply