Ciel Simplu – cel mai bun program de facturare pentru micii întreprinzători

În momentul în care iei decizia importantă de a-ți deschide o firmă în România, începi inevitabil să iei contact cu niște lucruri de care nu te-ai mai lovit, unul dintre acestea este contabilitatea. Nu trebuie să te sperii, poți să-ți angajezi un contabil care să aibă grijă de acest aspect, însă tot mai rămâne lucrul cu facturile. Nu poți să lași chestia asta în seama contabilului, trebuie să te ocupi personal sau să îți instruiești angajații în acest sens dacă micul tău business necesită așa ceva.

Întrebarea care se impune, este ce fel de program de facturare să folosești? Să mergi pe un program de facturare gratuit sau să investești bani într-unul complex? Din punctul meu de vedere, ar trebui să mergi inițial pe un program de facturare gratuit, cel puțin la început. Nu are rost să te avânți să dai banii pentru niște funcții pe care oricum nu știi să le folosești dau dacă-ți sunt chiar necesare. Ciel Simplu mi se pare de departe cel mai bun program facturare pentru micii întreprinzători.

Atunci când ești la început, cel mai bine este să fii minimalist cu domeniile pe care nu le stăpânești. Eu de exemplu mi-am dorit dintotdeauna un program de facturare super avansat care să aibă multe opțiuni și care să mă ajute mai mult decât o face cel actual, însă mi-am dat seama că pentru business-ul meu, ar complica lucrurile în loc să le simplifice. Am învățat că lucrurile simple sunt cele mai bune și dacă-ți sunt utile, nu trebuie niciodată să eziți să le folosești.

Dacă ai un business la început de drum și încă nu știi ce este o factură, cum trebuie completată și chestii de genul (nu te speria, așa am fost și eu), folosește acest soft gratuit al celor de la Ciel și totul o să fie în regulă. Chiar nu ai nevoie de mai mult iar viața ta va fi mult mai simplă. Avansează atunci când te dezvolți și simți nevoia de funcții suplementare întrucât cei de la Ciel au și softuri de facturare foarte avansate.

 

Reply