5 sfaturi pentru a ține în viață o relație de lungă durată

Cauți o scânteie care să reaprindă flacăra pasiunii în relația pe care o ai de 5 ani cu iubita ta? Stai liniștit, nu ești singurul. Iată câteva sfaturi destul de simple și de logice care s-ar putea să te ajute.

5 sfaturi pentru a ține în viață o relație de lungă durată

  1. Aveți mare grijă la igiena personală – o relație de lungă durată are nevoie de sex iar dacă după o perioadă lungă de acomodare ajungeți să neglijați acest aspect, o să moară pasiunea de tot. Totul trebuie să fie ca-n prima zi, astfel încât apetitul sexual să nu fie afectat.
  2. Nu mergeți în aceleași destinații de vacanță la infinit – e nevoie de diversitate. E nevoie de o schimbare. Mulți dintre noi ne luăm nevestele/iubitele și în momentul în care vine concediul, mergem către destinația favorită. E bine să mai schimbăm din când în când treaba asta.
  3. Nu trebuie să neglijați lucrurile mărunte – după câțiva ani se instalează rutina. Din cauza acesteia, se întâmplă să neglijați oarecum dorința partenerei de a fi surprinsă. Acea floricică mică cu care veneați cândva, o ieșire surpriză în natură, chestii care v-au apropiat în stadiul incipient al relației.
  4. Nu te comporta cu iubita ta asemenea unui părinte – asta e moartea pasiunii. Nicio femeie nu vrea în viața ei un al doilea tată. Și știu, noi suntem bărbați și suntem obișnuiți să „cântăm în casă” dar să nu uităm nici de faptul că femeia modernă vrea independență.

5. Nu trebuie să vă spuneți absolut toate secretele – e o greșeală pe care foarte multe cupluri o fac. și nu e greu de înțeles de ce, adică e normal să vrei să știi TOTUL despre ea atunci când o iubești. Problema e că nu e recomandat. O relație de lungă durată are nevoie de surprize constant

Reply