4 lucruri pe care nu le știai despre uleiul de cocos

În ultimii ani au început să apară tot mai multe uleiuri pe rafturile magazinelor și hipermarketurilor, ori prin mediul online. Este dovada faptului că tehnologia în alimentație evoluează constat și se descoperă noi metode de a aduce pe piață produse sănătoase cu impact pozitiv asupra organismului.

Dacă până nu demult majoritatea știam doar despre uleiul de floarea soarelui și de cel de măsline, iată că vine din spate destul de tare și uleiul de cocos. Uleiul de cocos are foarte multe beneficii asupra organismului iar în cele ce urmează vom scoate în evidență 4 lucruri pe care nu le știai despre acest produs organic. Sunt sigur că pentru mulți dintre voi, uleiul de cocos este un adevărat mister.

4 lucruri pe care nu le știai despre uleiul de cocos

  1. Uleiul de cocos este foarte hrănitor. Asta datorită metodei de extragere prin presare mecanică. Este unul dintre puținele uleiuri din lume care-și păstrează gustul după prelucrare și care nu scade semnificativ nici din punct de vedere nutrițional.
  2. Uleiul de cocos are dublă utilizate. Se folosește o dată în alimentație unde poate înlocui untul în diferite preparate, dar și în mâncărurile asiatice. În al doilea rând poate fi folosit ca și produs cosmetic. Nu puține sunt femeile care-l folosesc drept mască pentru față și păr.
  3. Uleiul de cocos are două stări. Este un produs solid atunci când este ținut la temperaturi mai mici de 18 grade și devine lichid atunci când temperatura depășește 24 de grade Celsius. Un produs destul de interesant din punctul meu de vedere care ar trebui să existe în orice casă.
  4. Uleiul de cocos este o bombă energetică. Poate fi consumat dimineața în loc de unt, pe pâine, caz în care aveți acces la 857 Kcal la 100 de grame de produs, ceea ce mi se pare mai mult decât fantastic. E tot ce ai nevoie pentru a începe o dimineață în forță.

De unde poate fi cumpărat cel mai calitativ ulei de cocos?

Ulei de cocos la prețuri avantajoase poate fi cumpărat de pe biopportal.ro. este de asemenea magazinul online din care poți cumpăra cele mai calitative produse bio din România.

Reply