Bărbații amuzanți – cei mai buni la pat?

Se spune că bărbații amuzanți, care sunt o companie foarte plăcută pentru femei, ar fi capabili să mulțumească la pat extraordinar de bine. Ei bine, cineva a dorit să testeze chestia asta și să vadă dacă se adeverește sau nu. Astfel, cei de la IFL Science au pus la cale un studiu la finalul căruia au concluzionat simplu: femeile care vor o viață sexuală foarte bună, să-și caute un partener funny.

Studiul a fost publicat în revista Socioaffective Neuroscience & Psychology și a vrut să determine dacă frecvența orgasmului reflectă caracteristicile personale ale partenerului.  Au mai existat și alte obiective ale studiului, după cum urmează:

  • Dacă femeile raportează un număr variat de orgasme în funcție de partener
  • Dacă variația orgasmelor reflectă comportamentul sexual al partenerului

La studiu au participat 103 femei cu vârste cuprinse între 20 și 69 de ani, și au fost nevoite să răspundă la un chestionar de 71 de întrebări legate de trecutul lor sexual. Majoritatea au spus că au un grad de satisfacție sexuală diferit în funcție de partener și că numărul de orgasme crește simțitor dacă partenerul este amuzant, creativ, cald, credincios și dacă miroase bine.

Reply