Îți place mâncarea tradițională românească? Iată de unde o poți comanda la domiciliu

Se spune că mâncarea românească este una dintre cele mai bune din regiune, așa că nu e de mirare faptul că Bucureștiul s-a umplut de restaurante specifice. Multe dintre ele oferă și servicii de livrare mâncare la domiciliu, însă nu e chiar atât de simplu cum pare să le descoperi. Google local nu e așa de puternic precum în alte țări, așa că în acest scop sunt binevenite portalurile de genul FoodPanda.

Poți comanda cea mai bună mâncare românească de la FoodPanda, un portal care aduce la olaltă toate restaurantele importante din capitală și nu numai. Nu are rost să te mai chinui să le cauți pe Google sau pe Facebook atât timp cât le poți depista pe toate prin intermediul acestei aplicații web. De asemenea, FoodPanda aduce la olaltă toate tipurile de restaurante, nu doar pe cele capabile să producă și să livreze la domiciliu mâncare românească. Oferta lor este mai mult decât variată.

Acum, rămâne la aprecierea voastră dacă alegeți să folosiți un asemenea portal sau doriți să mergeți pe recomandările prietenilor. Știu că atunci când vine vorba despre mâncare, oamenii sunt destul de sceptici dacă se pune problema unor comenzi la domiciliu din niște restaurante cu care nu au mai avut de-a face. Din fericire, cei de la FoodPanda au grijă ca în aplicația lor să ajungă doar restaurantele serioase pentru care clienții sunt întotdeauna pe primul lor.

Se pune foarte mult accent pe livrare mâncare la domiciliu în România, nu prea suntem ca străinii, să fim noi cei care ieșim în oraș. Restaurantele noastre sunt obișnuite să lucreze mai mult „la distanță”, nu să-și deschidă porțile 3-4 ore pe zi, eventual doar la cină ca-n Paris sau New York. Există multe restaurante bune București și cred că în următorii ani vor ajunge un deliciu și pentru străinii care se încăpățânează să ne viziteze. Cu Tripdvisor într-o continuă dezvoltare nu va fi deloc dificil să pune aceste restaurante pe harta lumii, sau cu FoodPanda nu va fi deloc dificil să le punem pe harta țării.

Reply