Evenimentele „la cort” încep să prindă din ce în ce mai bine în

Dacă mulți dintre noi eram obișnuiți cu nunțile la cort, iată că cererile de închirieri corturi pentru evenimente speciale sunt în continuă creștere. Oamenii au realizat că pot să-și serbeze silele de naștere la cort, pot să organizeze întruniri cu diferite ocazii, pot să organizeze vernisaje care mai de care mai interesante și așa mai departe. Se pare că majoritatea organizatorilor de evenimente pun în portofoliu și aceste Dom-uri pe pagina cu locații speciale și e lesne de înțeles de ce: toată lumea s-a săturat de betoane și de pereți, se dorește o apropiere oarecum de natură. Totul e mult mai relaxant și mai frumos atunci când ești în natură, când ai iarbă în jur, etc.

Deși sezonul corturilor a cam trecut, cred că merită să abordăm totuși acest subiect în ideea că există încă foarte multă lume interesată de organizarea de evenimente în aer liber. Toamna pe care o avem acum nu este altceva decât o vară târzie așa că ar mai fi loc de ceva chefuri în natură. Știu că mulți dintre voi o să vreți să știți cât de rezistente sunt aceste corturi și care sunt situațiile în care acestea pot fi folosite în condiții de siguranță. Ei bine, corturile în care se organizează evenimente sunt niște produse industriale. Nu le veți găsi prin magazinele de bricolaj din oraș. În oraș nu sunt decât niște pavilioane care vor fi luate de vânt cu prima ocazie și făcute ferfeniță.

Corturile industriale pe altă parte, au sisteme de ancorare mult mai serioase, fierul folosit este unul mult mai gros, materialul textul este impermeabil și foarte rezistent de asemenea. Aceste dom-uri vor face față intemperiilor dar nu exagerat. Dacă vine o furtună, o tornadă sau un uragan (cu toate că aceste fenomene meteo nu prea există în România), nu se vor comporta precum niște clădiri. Acum, rămâne la alegerea voastră dacă vreți să testați acest nou mod de a organiza evenimente, însă părerea mea este destul de sinceră: vor fi clipe mai mult decât minunate în natură.

Reply