Salopetele de damă – mai elegante ca niciodată

Moda în România bate din ce în ce mai grav către eleganță. Ținutele casual încep să prindă elemente de eleganță fie că vor fie că nu vor, cele sport la fel. Asistăm așadar la un fel de adaptare forțată a modei cu elemente de eleganță mai mult decât interesante. Cel mai clar se poate observa această tendință prin faptul că aceste salopete de damă au început să fie mai mult decât căutate. Să le analizăm un pic astfel încât să ne dăm seama de ce eleganța a ajuns să schimbe trenduri.

Salopetele de damă – mai elegante ca niciodată

Salopetele de damă actuale nu seamănă deloc cu cele din trecut. Asistăm la o ținută ce poate fi folosită atât la birou într-un cadru office, cât și la o ieșire în oraș, seara, în cadrul unui eveniment important. Aceste salopete de damă reușesc să îmbine toate nevoile modei moderne într-un singur obiect vestimentar. De asemenea, culorile puteți observa că nu sunt deloc stridente dar nici foarte șterse. De ce? Pentru că ele trebuie să iasă în evidență dar totuși să păstreze nivelul de eleganță la un standard destul de ridicat. În plus, sunt croite astfel încât să inducă în eroare, poate involuntar. Nu știu câți și-ar da seama că aici avem de-a face de fapt cu o salopetă, nu cu o ținută vestimentară compusă din două piese. Este o abordare foarte modernă, așa se croiește în ziua de azi îmbrăcămintea. Trebuie să existe factorul seriozitate împletit cu eleganța și cu modernismul.

Am dorit să abordez acest subiect întrucât toamna ne bate la ușă iar aceste salopete de damă elegante sunt perfecte pentru acest sezon. Avem parte de o toamnă caldă, mai bine zis de o vară târzie și pe internet au început să apară noile colecții, mai moderne, mai interesante, și destul de ieftine dacă ești un pic atent ce și de unde cumperi. Internetul e plin de magazine pe nișa fashion din care poți face rost de salopete de damă elegante ce pot fi folosite atât drept ținute casual cât și business/office.

Reply