5 semne că partenera te ține doar pentru distracție

E ceva destul de comun în ziua de azi să ai alături o femeie care nu ține la tine pentru că relațiile moderne nu se mai înfiripă după lungi perioade de tatonare și cunoaștere. Atunci când te cuplezi cu cineva doar pentru că te simți atras de persoana respectivă, e posibil ca sentimentele să nu apară niciodată. Tu, ca bărbat, e posibil să joci rolul unui armăsar la pat dorit de femei 5 minute și atât, așa că în cele ce urmează, vom scoate în evidență 5 semne importante care-ți vor spune dacă femeia cu care ești, ține la tine cu adevărat sau nu.

5 semne că partenera ta nu ține la tine, te ține doar pentru distracție

  1. Evită discuțiile despre logodnă sau căsătorie. E clar că nu are treburi serioase cu tine sau poate că nu-și dă seama dacă ține la tine sau nu, încă.
  2. Nu-ți face cunoștință cu familia. Probabil că nu reprezinți ceva foarte important pentru ea din moment ce te ține departe de familia sau de prietenii ei. Mare atenție la acest aspect.
  3. Nu îți dă mare atenție decât în pat. După cum spuneam mai sus, relațiile moderne se bazează doar pe sex, pe atracția fizică. Din păcate, sau din fericire, o relație de lungă durată mai are și alte componente precum emoția, socializarea, spiritualitatea, etc.
  4. Butonează excesiv pe telefon. Da, chiar și atunci când sunteți la masă în oraș. Dacă te face să te simți în plus atunci când ieșiți e clar că nu simte mare lucru pentru tine, nu e interesată de discuție.
  5. Nu a avut niciodată o relație pe termen lung. Deși trecutul unei persoane nu îți poate face mereu o părere despre ea, în acest caz faptul că nu a avut niciodată o relație pe termen lung ar trebui să-ți dea de gândit. Mai ales atunci când simți că ea te neglijează.

Reply