Toamna se numără cămășile

Toamna, se numără cămășile. Cel puțin la mine. Am constatat cu stupoare ieri faptul că în tot dulapul meu se află doar o singură cămașă ce poate fi purtată. Nu sunt genul de om care să umble la 4 ace decât cu ocazia unor evenimente importante, în rest, cât mai casual sau sport. Îmi place să mă simt în largul meu iar cămășile nu mi-au plăcut niciodată, sunt prea fixe, deloc comode. Pentru că urmează să mă duc la o reuniune de familie, am zis că trebuie să-mi cumpăr vreo două cămăși slim fit.

De ce două? Pentru că mi se pare ridicol gândul în sine de a avea doar două cămăși. Parcă ar fi roata de rezervă de la mașină? Cine știe când voi avea vreodată nevoie să umblu elegant mai mult de o zi și atunci ce o să fac? O să mă duc să caut iarăși cămăși pe la magazine? Nu fraților. Am cumpărat acum una în plus din magazinul HaineSelect.ro. Acest magazin este din punctul meu de vedere unul dintre puținele din online-ul românesc capabil să aducă la vânzare niște cămăși mai speciale.

Nu știu de ce foarte multe magazine online merg pe aceleași trenduri, probabil că e instinctul de turmă din societate care impune acest lucru, însă pentru cei cu personalitate e un adevărat calvar dacă nu ajung la un agent comercial precum haineselct.ro. Pot spune că am avut o oarecare baftă prin prisma faptului că  am descoperit acest site, că am reușit să cumpăr astfel niște cămăși slim fit absolut fantastice. Mie nu-mi place să văd aceeași cămașă pe care o port eu la 100 de alți indivizi.

Mie-mi place să fiu unic, să am personalitate, să ies în evidență cu niște cămăși slim fit de calitate, care arată bestial. După ce că le port din an în paște ar fi chiar culmea să mă prezint la reuniune cu ceva nașpa. Am cumpărat de pe haineselect.ro pentru că acolo am găsit cele mai moderne cămăși slim fit de pe întreg internetul. E important și factorul modernism după părerea mea. Bine, de pe întreg internetul cât am avut eu răbdare să caut mai bine zis. L câte magazine online pe fashion sunt, la un moment dat pe plictisești căutând prin ele.

Reply