6 semne că nevasta te înșală

Fraților, știți vorba aia: în ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Cele mai mari surprize în materie de infidelitate vin bineînțeles din zona în care există neveste pe care nu le-ar fi bănuit nimeni niciodată de așa ceva. Aparențele por fi înșelătoare și sub cea mai inocentă și fidelă soție poate să se ascundă de fapt curva satului. Vom trece în revistă în cele ce urmează cele mai importante 6 semne că nevasta te înșală.

6 semne că nevasta te înșală

  1. Vine târziu acasă. Evident, asta nu se va întâmpla mereu. O să vină o perioadă în care o să observi că ea nu se mai întoarce de la muncă la orele la care obișnuia. Atunci apar primele semne de infidelitate și bineînțeles, gelozie.
  2. Nu mai ieșiți în oraș. Atunci când ea vine și-ți spune că vrea să iasă cu „prietenele” în oraș deși era de obicei seara voastră, unică și specială, ceva nu este în regulă.
  3. Nu se mai ocupă de activitățile casnice. Nu-ți mai spală, nu-ți mai gătește, te neglijează cu alte cuvinte din punct de vedere casnic.
  4. Găsești o carte de credit pe numele ei despre care nu știai. Cel mai probabil o folosește ca să plătească în momentul în care iese în oraș și te înșală, știind că tu ai acces la toate cardurile ei. Așa „ascunde” ea niște cheltuieli de care tu nu ai cum să afli.
  5. Stă prea mult cu nasul în telefon. De ce? Probabil butonează de zor pe Facebook cu cel cu care îți pune coarne. Dacă observi dintr-o dată ceva schimbare în comportament, că petrece mai mult timp cu telefonul decât cu tine, e clar. Evident când o să-i ceri telefonul o să înceapă circul.
  6. Nu mai aveți relații intime. Dacă se ajunge în această situație, e clar că relația a ajuns cu ambele picioare în groapă. Dacă nu-ți mai cere sex e clar că și-l ia din altă parte.

Reply