4 întrebări puse de rudele băgăcioase atunci când află că ești într-o relație. Și cum să răspunzi la ele

Unii dintre noi avem baftă și ne-am trezit cu rude de treabă însă marea majoritate avem de dus o luptă cu bârfa și cu întrebările băgăcioase din partea acestora. Haideți să trecem în revistă cele mai interesante sau mai bine zis, comune întrebări adresate de rudele băgăcioase în momentul în care au aflat că ești într-o relație și să vedem cum trebuie să răspundem la ele astfel încât să fim lăsați în pace pe viitor. Și nu, răspunsurile nu implică arătarea degetului mijlociu.

 4 întrebări puse de rudele băgăcioase atunci când află că ești într-o relație. Și cum să răspunzi la ele

  1. Când faceți nunta? Frate, asta e una dintre cele mai enervante întrebări. Ca să scapi de pacoste, trebuie să răspunzi cu „Nu-ți face griji, vei fi primul/prima care află”…
  2. Când faceți un copil? Din nou, o întrebare cretină care nu ar trebui să intereseze pe nimeni. E strict problema voastră. Din punctul meu de vedere aici ar trebui să le dați direct peste nas rudelor băgăcioase și să le spuneți că nu-i problema lor când o să faceți voi un copil.
  3. Partenera e de aceeași religie? Da fraților, și chestia asta e deseori întrebată pentru că România este o țară în care creștinismul are rădăcini adânc înfipte. Tot ce trebuie să faci este să le spui celor care întreabă faptul că pentru tine nu contează religia, și atât.
  4. Nu aveți de gând să vă cumpărați o casă? Bine, în contextul actual al societății din România, nu știu câți mai pun această întrebare dar poate fi încă de actualitate.

Reply