Te-ai despărțit recent de ea. După cât timp e benefică o nouă relație?

Se spune că despărțirile în dragoste sunt cele mai dificile dar tot o vorbă românească spune că ne despărțim întrucât merităm ceva mai bun. Foarte multă lume crede în acest concept numit suflet pereche și nu cred că e ceva greșit. E clar că nu ai cum să te potrivești cu o persoană care nu are aceleași pasiuni ca și tine, aceleași gusturi, aceeași mentalitate. La un moment dat ruptura este inevitabilă așa că din punctul meu de vedere, dacă te-ai despărțit recent de iubită, trebuie neapărat să începi să cauți altă persoană care să se apropie și mai mult de idealurile tale față de ultima.

Viața este o căutare continuă în ceea ce privește dragostea. Suntem atât datori cât și nevoiți să ne căutăm jumătatea și chiar dacă uneori e frustrant, întrucât vedem că alții în jurul nostru au găsit-o deja, însă trebuie să mergem înainte. Chiar dacă multă lume spune că după ce ne despărțim avem nevoie de timp pentru a ne reface rănile, eu unul consider total pe dos. Căutarea nu trebuie să înceteze sau să zăbovească nici măcar o secundă pentru că nu se știe cine-ți poate scăpa în acea secundă. Rănile se pot vindeca chiar dacă tu ești în căutarea unei alte relații.

Și când alegi… Dacă vrei să mergi spre mai bine, caută o fată care să se apropie și mai mult de ceea ce-ți dorești tu față de precedenta, altfel vei ajunge într-un cerc vicios al despărțirilor. Compatibilitatea este singura care pune capăt căutării și care te asigură că ai făcut alegerea corectă. Și nu te speria, la un moment dat, îți vei găsi sufletul pereche, dar trebuie să-l cauți…

Reply