De ce bărbaților nu le place să aștepte după femei?

În societatea din România, o mare majoritate a bărbaților urăsc să meargă cu femeile lor la cumpărături și asta din cauza unui singur aspect: femeile au obiceiul să zăbovească foarte mult timp pe la vitrine, pe la rochițe, pe oriunde de fapt. Bărbaților nu le place să aștepte și din păcate cam de acest lucru au parte în momentul în care pleacă la cumpărături cu femeile lor.

De ce stau femeile mult la cumpărături ar fi următoarea întrebare logică, nu? Nimeni nu știe, acesta este felul lor de a fi. Au fost învățate de mici că trebuie să fie pretențioase, că trebuie să arate cel mai bine, că trebuie să fie cele mai frumoase. Este clar că atunci când vrei să fii cea mai cea dintre cele, o să ai nevoie timp să-ți alegi hainele, încălțămintea, accesoriile, o să vrei o coafură mișto, etc.

Bărbații sunt exact invers. Nouă nu ne place să zăbovim mai mult decât necesar atunci când mergem să ne cumpărăm câte ceva. Dăm o raită rapidă prin magazin, dacă vedem ceva interesant cumpărăm. Nu suntem ca femeile care își iau 10 tricouri și se duc să le probeze ca să vadă în oglindă care le vin cel mai bine. Pentru noi nu este atât de important cum suntem îmbrăcați, avem alte activități mai interesante asupra cărora să ne abatem atenția. Și este mai mult decât evident că o să ne plictisim de moarte în momentul în care mergem cu femeile noastre la cumpărături. Nu pierdem noi vremea dar suntem obligați să o pierdem cu așteptatul ceea ce e cam același lucru, nu?

Reply