Ce trebuie să ai în vedere atunci când comanzi pizza la domiciliu?

În ultimii ani pizzeriile s-au înmulțit fantastic de mult mai ales în București și din păcate, chestia asta nu e prea benefică pentru consumator. Într-o lume normală, într-o societate sănătoasă, concurența dă naștere produselor de calitate excelentă, companiile se bat pentru clienți în calitate. La noi însă, nu prea se întâmplă chestia asta iar în cele ce urmează vom discuta despre Pizza, despre ce anume trebuie să ai în vedere atunci când comanzi o pizza la domiciliu. Aceste sfaturi sunt universal valabile, se aplică indiferent că o să comanzi pizza de la Pizzicato în Sectorul 6 sau din altă parte.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când comanzi pizza la domiciliu?

  • Fii atent la rating-ul online al pizzeriei. 90% dintre pizzeriile moderne care oferă asemenea servicii de livrare la domiciliu au pagini de Facebook în care o să apară mulțumirea sau nemulțumirea potențialilor clienți. O să existe un feedback legat de calitatea produselor și de modul în care clienții/potențialii clienți sunt tratați de către angajați.
  • Fii atent la diversitatea oferită. Foarte multe pizzerii au un portofoliu destul de restrâns. Ideal ar fii să comanzi pizza non stop București Sector 6 de la un restaurant care-ți oferă posibilitatea să-ți personalizezi cât mai mult a ta pizza. Oamenii au gusturi foarte diferite și mi se pare lipsă de respect să oferi doar 3-4 variante de pizza, trăim în secolul diversității.
  • Fii atent la locație și la timpii de livrare. Nu te apuca să comanzi o pizza Sector 6 dacă tu stai în Sectorul 1 în București. În orașele din provincie nu este nici un fel de problemă întrucât distanțele parcurse nu sunt atât de mari dar atunci când vine vorba despre București, încearcă pe cât posibil să te interesezi unde este restaurantul din care vrei să comanzi pizza.

Acestea sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei să comanzi pizza la domiciliu. Fii atent la feedback, la sortimente și la locația pe hartă și nu cred că vor fii probleme vreodată.

Reply