3 motive să-ți petreci concediul în Delta Dunării

Pentru că suntem în perioada concediilor, perioada în care cu mic cu mare ne facem valiza și plecăm către destinații mai mult sau mai puțin exotice, mi se pare momentul prielnic să prezentăm cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să îți îndrepți atenția către Green Village Resort, o pensiune din Delta Dunării mai mult decât primitoare. Da, vom discuta despre Delta Dunării, o perlă a turismului Românesc încă neșlefuită, unde puteți să resimțiți sentimentul de relaxare totală fără să mai fiți nevoiți să părăsiți granițele acestei țări. Iată 3 motive să-ți petreci concediul în Delta Dunării.

3 motive să-ți petreci concediul în Delta Dunării

  1. Peisajele sunt absolut extraordinare. Nu cred că există un loc mai frumos în țara asta decât Delta Dunării. Acest loc este unic în Europa și am avut bafta să fie la noi în țară. Acum, că nimeni nu investește în el din partea statului, este problema a doua. Cei care au văzut câteva peisaje din Deltă mai mult ca sigur îmi vor da dreptate. Sau cei care au fost acolo măcar pentru câteva ore zic.
  2. Delta Dunării este o destinație liniștită. Cred că nicăieri în România nu vei mai găsi atât de multă liniște precum în Deltă. Nici măcar stațiunile montane nu oferă atât de multă liniște. Din contră, aceste stațiuni devin sufocate vara din caua faptului că toată lumea încarcă să se ascundă printre munți de caniculă. Delta Dunării însă, e cam uitată de majoritatea amatorilor de concedii.
  3. Susții turismul românesc, uitat de Guvern. Toată lumea plânge că domne, statul nu susține turismul din România. Păi măi fraților, statul suntem noi cetățenii. Păi ia să facem noi cozi pe la stațiunile noastre, nu pe la cele ale străinilor atunci când vine vorba despre concedii, să vedeți cum începe să se ridice încet, încet și turismul în România. Fără implicarea noastră nu se va rezolva.

Așadar, există suficiente motive pentru care ar trebui să îți petreci concediul la tine în țară, într-un loc frumos și liniștit precum Delta Dunării. Aștept comentarii de la cei care au fost în această regiune cu păreri și impresii la cald sau la rece.

 

Reply