3 motive pentru care nu ar trebui niciodată să locuiești cu socrii tăi

Tinerii care se căsătoresc în ziua de azi o fac de obicei până în 30 de ani, când nu au o casă a lor în care să locuiască. Dacă muncești corect și cinstit în România nu prea ai cum să-ți cumperi o casă cât ești în floarea vârstei. Din această cauză, sunt nevoiți să stea cu socrii în momentul în care se căsătoresc iar acest lucru nu are cum să fie benefic. Desigur, există și acele cazuri (1 din 100) în care socrii sunt niște oameni de treabă, înțelepți, însă de cele mai multe ori traiul alături de ei este un calvar iar în cele ce urmează vom discuta despre 3 motive pentru care nu ar trebui să locuiești niciodată alături de socrii tăi.

3 motive pentru care nu ar trebui niciodată să locuiești cu socrii tăi

  1. Te vei simți mereu un intrus, un om într-o casă care nu este a lui. Nu ai cum să te simți bine într-o casă care nu-ți aparține. Dacă vă mutați în casa părinților tăi atunci ea mai mult ca sigur se va simți o intrusă. Aceea nu este casa voastră, este casa altora.
  2. O să ai de suportat ordine de la cel care are casa cu pricina. Așa e când nu ești proprietarul casei, o să ai mereu de primit ordine de la socrii ceea ce de cele mai multe ori este motiv de ceartă. Fă aia, fă pe ailaltă și așa mai departe. Numai ordine, fără să ai nimic de spus.
  3. O să te calci pe picioare cu niște oameni care se bagă în relația ta. Mai mult ca sigur socrii or să se bage în relația voastră și or să o defecteze într-o anumită măsură. Sunt oameni care o viață întreagă au fost obișnuiți să dea ordine copiilor și nu mai fac diferența între copil și adult.

Reply